Return to site

Iedereen wil naar Kaapverdië

Will Smith is fan van Cesaria

De populariteit van 'Cabo'

Telegrahp.co.uk publiceerde onlangs een stuk op haar website dat heel duidelijk weergeeft hoe populair Kaapverdië in de afgelopen jaren is geworden. Onderzoek van de Global Travel Search Index wees uit dat het land in de afgelopen 12 jaar een groei kende van meer dan 3000% (!) als het gaat om wereldwijde Google zoekopdrachten.

Geen enkel ander land zag dezelfde groei over de laatste 12 jaar.

In 2017 werd ook al bekend gemaakt dat Kaapverdië de op één na meest gezochte plek is online onder de Britten, tussen Barcelona en Amsterdam in.

In de ranglijst van de Global Travel Search Index waren landen als de Verenigde Arabische Emiraten, de Filipijnen, Pakistan en Nigeria de landen die samen met Kaapverdië de lijst aanvoerden van grootste 'klimmers'.

Will Smith is fan van Cesaria

Will Smith heeft in een filmpje dat momenteel 'viral' gaat laten blijken de muziek van Cesaria erg te kunnen waarderen. In het filmpje zien we de acteur en rapper meezingen op het door Cesaria uitgebrachte 'Besame Mucho'.

De tekst die Will Smith bij het filmpje had gezet was: "Zaterdagavond. Aan het vervelen in de studio. Cesaria houd me gezelschap tot Jada thuiskomt."

Het filmpje was inmiddels al zo'n 2 miljoen keer bekeken.

  • Bekijk het filmpje van Will Smith hier